Despre noi

Situată în Bonţida, aproape de Castelul Bánffy şi la doar 30 de kilometri de Cluj, dinspre Dej, compania Tehnofavorit – o urmaşă a fostei Staţiuni de Maşini Agricole şi Tractoare – a păstrat tradiţia începută în 1949 şi a adoptat dezvoltarea tehnologică în mecanizarea agriculturii a anilor următori.

Experienţa profesională acumulată la Tehnofavorit a influenţat dezvoltarea economică a Bonţidei şi zonelor învecinate.

Anul 1995, când s-a înfiinţat societatea comercială Tehnofavorit, a venit odată cu o evoluţie remarcabilă prin diversificarea gamei de produse pentru agricultură, în urma unor programe de colaborare tehnologică cu parteneri din Germania, Italia, Franţa etc.

Obiectul de activitate al Tehnofavorit este structurat pe două categorii:

  • Fabricarea de maşini fitosanitare, maşini de erbicidat, maşini pentru tratat în vii şi livezi.

  • Utilaje şi instalaţii zootehnice, depozite de cereale, uscătoare, granulatoare şi tehnică de transport.

Tehnofavorit produce sau importă din Germania, Italia, Franţa, Danemarca şi Finlanda utilajele comercializate, atât pentru piaţa din România cât şi pentru cele externe.

Facilităţile de producţie moderne (maşini cu comandă numerică, maşini de debitat cu laser, echipamente de sablare şi vopsire etc.) fac ca utilajele produse la Bonţida să satisfacă cele mai exigente cerinţe tehnologice din domeniul agricol şi zootehnic. Aceste caracteristici fac din Tehnofavorit un lider de piaţă în domeniul maşinilor pentru tratamente fitosanitate şi în domeniul pregătirii furajelor în zootehnie.

Galerie