Face parte din echipa Tehnofavorit de 12 ani și a trecut prin multe provocări până să ajungă unde este în prezent.

POP DUMITRU ȘTEFAN

Manager Marketing-Vânzări

Care este rolul dumneavoastră în cadrul companiei TEHNOFAVORIT și ce presupune acesta?

Lucrez cu pasiune ca Manager Marketing-Vanzari în cadrul companiei noastre, iar această poziție îmi oferă oportunitatea de a fi implicat într-o varietate de proiecte interesante și provocatoare. Îmi place faptul că nu există zi monotonă în această funcție, deoarece am mereu oportunitatea de a lucra cu oameni noi și de a colabora cu echipe din diferite departamente ale companiei.

 

Ce vă place cel mai mult la munca pe care o faceți?

Lucrul în calitate de Manager Marketing-Vânzări presupune o serie de responsabilități și activități care mă motivează și mă pasionează în fiecare zi. Una dintre cele mai plăcute aspecte ale acestui job este socializarea și interacțiunea cu oameni noi, fie că sunt clienți, parteneri de afaceri sau colegi. În fiecare zi am ocazia să învăț lucruri noi, să cunosc oameni și să dezvolt relații de lungă durată.

Care parte din pasiunile dumneavoastră se regăsesc în activitatea pe care o aveți în cadrul companiei?

Sunt un om care crede cu adevarat ca frumusetea si fericirea sunt doua elemente esentiale pentru o viata implinita. Aceasta pasiune a mea se reflecta in toate activitatile mele, inclusiv in munca mea de la TEHNOFAVORIT. Este incredibil sa lucrez intr-un mediu care valorizeaza aceleasi principii ca si mine si sa pot aduce un zambet pe fata clientilor, partenerilor de afaceri si colegilor deopotriva. Imi place sa creez relatii pozitive si sa ajut oamenii sa atinga succesul, iar aici la TEHNOFAVORIT am ocazia sa fac acest lucru zi de zi.

 

Cum erați acum 12 ani, când v-ați angajat la TEHNOFAVORIT, și cum sunteți acum?

Prin experientele acumulate de-a lungul timpului, am reusit sa ma dezvolt si sa ma transform intr-o persoana mult mai sigura pe mine si mai increzatoare in propriile abilitati. Acest proces de transformare a fost unul gradual si s-a petrecut datorita implicarii mele in activitatile si proiectele din cadrul companiei TEHNOFAVORIT. Sunt recunoscator pentru aceasta oportunitate si pentru toate persoanele minunate pe care le-am intalnit in cadrul acestei companii, care mi-au oferit sprijin si au fost mereu alaturi de mine in momentele de dificultate. Astazi, sunt mandru de persoana care am devenit si sunt nerabdator sa vad ce urmeaza in viitorul meu profesional.

 

Care a fost cea mai mare provocare profesională în cadrul TEHNOFAVORIT, dar și cea mai mare victorie?

Preluarea departamentului de marketing-vanzări în perioada dificilă a companiei a reprezentat o adevarată provocare, însa cu multă muncă și dedicare am reușit să ducem la bun sfârșit această misiune. Cea mai mare victorie a fost încheierea primului contract de peste 100.000 de euro, care ne-a dat încredere și ne-a confirmat ca suntem pe drumul cel bun. Continuăm să lucrăm cu pasiune și să depăsim orice obstacol pentru a duce compania cât mai departe!

 

Ați recomanda prietenilor dumneavoastră să facă parte din echipa TEHNOFAVORIT?

Aș recomanda cu încredere această companie prietenilor mei. În cadrul TEHNOFAVORIT, am descoperit oportunități constante de învățare și dezvoltare profesională, precum și posibilitatea de a face parte dintr-o echipă prietenoasă. Îmi place să lucrez la această companie și sunt convins că și prietenii mei ar găsi aici un mediu de lucru plăcut și stimulant.

 

 

POP DUMITRU ARTICOL